Hlavní obsah

Zastřelený policista v Kladně zřejmě spáchal sebevraždu

Kladno

Středočeští kriminalisté předběžně vyloučili cizí zavinění smrti policisty, který byl v pondělí nalezen mrtvý v Kladně. Policista se s největší pravděpodobností zastřelil. Další informace policie zveřejňovat nechce.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Předběžně bylo vyloučeno cizí zavinění smrti, případem se dále zabývají středočeští kriminalisté. Byla nařízena pitva,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jakub Vinčálek.

Policistu, který podle dostupných informací sloužil u policie v Praze, nalezli jeho kladenští kolegové v pondělí ráno v bytě v Kladně-Rozdělově. Podle informací z místa měl policista utrpět střelné poranění. [celá zpráva] Policie nekomentovala, zda šlo o služební zbraň.

Loni v říjnu našli zastřeleného policistu u rozhledny Pepř v Jílovém u Prahy. Byl to již druhý případ na stejném místě. V říjnu 2015 se tam zastřelil svou služební zbraní čtyřiadvacetiletý policista ve službě. V obou případech jednalo o sebevraždu. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: V Jílovém u Prahy se na oddělení zastřelil policistaVideo: Novinky

Reklama

Související články

V Kladně našli zastřeleného policistu

V jednom z kladenských bytů byl v pondělí ráno nalezen mrtvý policista. S největší pravděpodobností zemřel na následky střelného poranění.

Výběr článků

Načítám