Hlavní obsah

Zmlátil servírku, obral ji o tržbu a zmizel. Policie prosí o pomoc

– Praha

Kriminalisté pátrají po muži, který ve čtvrtek v podvečer přepadl servírku v baru v ulici U Kněžské louky v Praze 3. Barmanku několikrát udeřil loktem do obličeje, pak ji zavřel na toaletě. Útočník si odnesl téměř 20 tisíc korun, uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Lupič, který brutálně zmlátil servírku Video: Policie ČR

 
Článek

Muž do baru přišel po páté hodině, objednal si pivo a stihl si vyřídit i telefonát. Po dvaceti minutách přeskočil barový pult, otevřel zásuvku, ve které měla barmanka uloženou hotovost a chtěl peníze ukrást. Žena se mu v tom snažila zabránit. Lupič ale barmanku udeřil několikrát loktem do obličeje až žena upadla.

Lupič vybral peníze a na ženu, které se mezitím podařilo vstát, opět zaútočil, popsal situaci Hulan. "Barmanku popadl za vlasy a smýkal s ní po místnosti do té doby, než ji zatlačil na záchod, kde ji zavřel," řekl mluvčí. Muž pak z podniku odešel, dveře, které se otevíraly pomocí takzvaného bzučáku na dálku, vytrhl ze zárubní.

"Pokud kdokoli poznáváte muže zachyceného na záběrech bezpečnostních kamer, znáte jeho totožnost, místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám