Hlavní obsah

Řidička v Praze nabourala do zábradlí mostu a elektrického antoníčku

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidička Land Roveru nabourala v neděli ráno na Lahovickém mostě v Praze do zábradlí mostu a do elektrického rozvaděče. Zraněná byla převezena do nemocnice, policistům nadýchala zbytkový alkohol.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda Land Roveru na Lahovickém mostě v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v půl deváté ráno na Lahovickém mostě ve směru na Strakonice. Řidička najela ze zatím neznámých příčin na betonová svodidla, která přeletěla a následně nabourala do elektrického antoníčku a zábradlí mostu. Na místo vyrazili kromě záchranářů také hasiči a policisté.

„Jedná se o havárii osobního vozu. Řidička utrpěla při nehodě zranění, se kterým musela být záchrannou službou převezena do nemocnice,” uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle informací z místa utrpěla řidička vozu zranění hlavy. Ještě před svým převozem do nemocnice se podrobila dechové zkoušce.

„Dechová zkouška měla pozitivní výsledek. Žena policistům nadýchala méně než 0,1 promile,” řekl Daněk.

Protože z rozbitého antoníčku vedly směrem k vozu elektrické dráty, byli na místo přivoláni elektrikáři. Okolnosti nehody i nadále vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Související články

Mladík nepřežil náraz do stromu

Smrtí pětadvacetiletého řidiče skončila havárie Škody Octavie, k níž došlo o sobotním poledni mezi obcemi Cebiv a Horní Kozolupy na Tachovsku.

Výběr článků

Načítám