Hlavní obsah

Policie stále nenašla lupiče ze Slovenska, objevila jen jejich věci

Právo, jr
Zlín

Pátrání po trojici lupičů, kteří v pondělí po přepadení poštovního vozu na Slovensku uloupili 34 tisíc eur (890 000 korun) a utekli do ČR u Slavičína na Zlínsku, nedospělo ani do středečního rána k dopadení pachatelů. Našla však blíže nespecifikované věci, které lupičům patřily.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pátrá po lupičích ze SlovenskaVideo: Aleš Fuksa, Právo

 
Článek

„Úterního pátrání u Rokytnice poblíž Slavičína se zúčastnilo asi šedesát policistů ze Zlínského a Jihomoravského kraje. Pátrali jsme především po věcech, které mohli lupiči při svém útěku úmyslně zahodit nebo ztratit,“ informovala ve středu mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

„Během včerejší pátrací akce u Rokytnice na Slavičínsku jsme našli několik věcí, které mají přímou souvislost s pondělním loupežným přepadením na Slovensku. Všechny zajištěné předměty pošleme ke kriminalistickému zkoumání a veškeré získané informace budeme vyhodnocovat a zpracovávat společně s policisty ze sousedního státu,“ řekla mluvčí.

Policisté hledali také čtyřkolku a motocykl, kterými lupiči zřejmě ujeli. Zda jsou mezi nalezenými věcmi, policie neřekla. Stejně jako další podrobnosti k nalezeným věcem a pátrání, které skončilo v úterý večer.

„Po třech mužích budeme dál pátrat v rámci běžného výkonu služby jak v České republice, tak na Slovensku,“ uzavřela policejní mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám