Hlavní obsah

Vztek po rozchodu s dívkou si mladík v Brně vybíjel na autech

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Trauma z rozchodu s dívkou bylo údajně příčinou vandalského chování dvacetiletého muže v Brně. Toho kamery městské policie natočily ve čtvrtek brzy ráno při ničení zaparkovaných aut v Rooseveltově ulici.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík si vybíjel vztek na autechVideo: Městská policie Brno

 
Článek

Pracovníci městské policie za kamerami ráno viděli, jak mladý muž přišel k audi odstavenému naproti Janáčkovu divadlu a kroutil zrcátkem, dokud ho kompletně neoddělil od elektroinstalace.

„Potom zrcátko naštvaně zahodil přes další zaparkované auto. Když strážníci přibližně po dvou minutách přijeli na místo, kolem se povalovaly úlomky z několika zpětných zrcátek a na jednom autě byl v prostoru pod zrcátky po obou stranách poškrábaný lak. Mezi rozbitými auty byl i landrover v pořizovací hodnotě přes milión korun,“ uvedl k případu mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Způsobená škoda evidentně přesáhla pět tisíc korun a mladíka strážníci hned po dopadení předali státním policistům jako důvodně podezřelého z trestného činu. Hlídce řekl, že si na vozidlech vybíjel vztek po rozchodu s přítelkyní.

Reklama

Výběr článků

Načítám