Hlavní obsah

Kolaps dopravy na Pražském okruhu. Srážka tří kamiónů uzavřela cholupický tunel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nehoda tří nákladních aut v úterý brzy ráno zablokovala Pražský okruh na pátém kilometru ve směru k dálnici D1, v souvislosti s tím je uzavřen i nedaleký tunel Cholupice. V opačném směru je neprůjezdný jeden jízdní pruh, kam se vysypal náklad z jednoho havarovaného vozu. Jeden člověk byl při nehodě zraněn. Zdržení je zatím v obou směrech zhruba na hodinu.

Nehoda kamiónů na D1 uzavřela Cholupický tunelVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 3.30 mezi exity Zbraslav a Vestec. Mluvčí ŘSD Jan Rýdl Českému rozhlasu po 6.00 řekl, že komunikace bude v tomto úseku ve směru na Brno uzavřena ještě zhruba tři hodiny.

Foto: HZS Praha

Nehoda tří kamionů na pražském okruhu

V opačném směru musí řidiči počítat s kolonami, protože se tam odklízí náklad vysypaný z havarovaného kamiónu. Podle Radiožurnálu jsou kolony v obou směrech a také na příjezdu do Prahy od Strakonic. Zdržení je zhruba hodinu.

Foto: HZS Praha

Nehoda tří kamionů na pražském okruhu

Podle mluvčího pražských hasičů Martina Kavky u události zasahovali hasiči z modřanské a krčské stanice, kteří místo nehody zajistili proti vzniku požáru a jednoho lehce zraněného člověka předali záchranářům.

Foto: HZS Praha

Nehoda tří kamionů na pražském okruhu

Kolem 5.00 případ převzali středočeští hasiči z Říčan, sdělil Kavka.

Reklama

Výběr článků

Načítám