Hlavní obsah

Kamión se na Příbramsku srazil s autem vyjíždějícím od pumpy. Řidič zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milín

Tragické následky měla pondělní nehoda u Milína na Příbramsku. Řidič osobního auta, které vyjíždělo z čerpací stanice, se srazil s kamiónem. Řidič osobního vozu střet nepřežil, jeho spolujezdkyně utrpěla vážná zranění, se kterými ji záchranáři letecky přepravili do nemocnice do Prahy.

Foto: www.pribram.cz

V havarovaném autě zemřel řidič

Článek

Nehoda se stala kolem poledne. „Došlo ke střetu osobního automobilu, který vyjížděl z čerpací stanice, s projíždějícím nákladním automobilem,” uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Foto: www.pribram.cz

Zranil se také řidič kamiónu

S vyprošťováním lidí z osobního auta a resuscitací pomáhali i hasiči. Řidič měl smrtelná zranění, spolujezdkyně utrpěla vážné zranění hlavy.

„Po intenzivní lékařské péči, připojení na umělou plicní ventilaci ji vrtulník přepravil do nemocnice v Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová. Podle ní byl lehce zraněn na ruce také řidič kamiónu.

Silnice v místě nehody je obousměrně uzavřená a policie odklání dopravu přes obec Jerusalem ve směru na Strakonice. Ve směru do Prahy je doprava vedena přes Příbram.

Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám