Hlavní obsah

Opilý řidič jel v centru Prahy v protisměru a naboural auto strážníků

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Strážníci jedoucí v noci po pražské magistrále v centru metropole si všimli Škody Rapid, jejíž řidič jel jednosměrnou ulicí v protisměru. Když chtěli řidiči ukázat, aby se otočil a jel správným směrem, naboural do nich. Nehoda se stala na křížení ulic Wilsonova a Washingtonova, přibližně půl hodiny před páteční půlnocí.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič naboural v centru Prahy vůz strážníkůVideo: Novinky

 
Článek

„Autohlídka si všimla osobního vozidla modré barvy, které chtělo vjet z Washingtonovy ulice do Wilsonovy. Protože v té je ale provoz pouze jednosměrný, hlídka před tímto vozidlem zastavila a upozornila řidiče na omyl s tim, aby se otočil a pokračoval v jízdě tak, jak má. Řidič vozidla se však rozjel vpřed a narazil do předního nárazníku služebního vozidla," uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Na služebním voze městské policie vznikla podle strážníků škoda ve výši 15 tisíc korun. Po dobu vyšetřování nehody byla Washingtonova ulice neprůjezdná.

„U řidiče vzniklo podezření, že je pod vlivem alkoholu. To následně potvrdila i provedená dechová zkouška, při které muž nadýchal téměř 1,5 promile. Pro podezření ze spáchání trestného činu byl proto předán přivolané hlídce Policie ČR,” doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám