Hlavní obsah

Smrt otčíma zmizelé Míši uzavřela policie jako sebevraždu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Jako sebevraždu uzavřela policie smrt Otakara S., jehož tělo našla na konci ledna v bytě v Čeminech na Plzeňsku. Osmatřicetiletý muž byl přítelem matky 12leté dívky Michaely Muzikářové z Ústí nad Labem, která je od 11.ledna nezvěstná.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie v obci Čeminy, kde bydlel expartner matky pohřešované MíšyVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Případ jsme odložili, neboť se nejedná o podezření z trestného činu,“ sdělila v pátek Právu Markéta Fialová z Krajského policejního ředitelství v Plzni.

Otakara S. kriminalisté se zmizením dívky spojovali, opakovaně ho vyslýchali a podrobil se také zkoušce na detektoru lži. Vycházeli mimo jiného i z toho, že Míša na facebooku psala, že z něj má strach. Muž byl v minulosti vyšetřován ze sexuálního obtěžování stejně staré dívky. Důkazy, že by Míše ublížil, ale zatím policie nemá.

Otakar S. vyhrožoval sebevraždou už krátce po zmizení Míši. Tehdy její matce poslal esemesku, že si chce vzít život. Policie ho našla opilého ve vozidle zaparkovaném u silnice poblíž Kralovic na Plzeňsku a převezla ho na psychiatrii.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Pohřešovaná dvanáctiletá Michaela Patricie Muzikářová (na nejaktuálnější archivní fotografii) z Ústí nad Labem.

Míša se ztratila cestou do školy. Policie zatím stále netuší, co se jí mohlo stát. Nemá žádnou relevantní stopu. Dvacetičlenný speciální tým přesto na případu dál pracuje. Zatím bez výsledku.

Matka nahlásila zmizení své dcery ve středu 11. ledna kolem 18.45 hodiny večer. Policisté ihned zahájili pátrání. Dívka byla údajně ještě kolem páté až šesté hodiny ráno doma, matka odcházející do práce ji ale nekontrolovala. Dívčin telefon nebyl aktivní od večera 10. ledna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám