Hlavní obsah

Prosba o cigaretu se starší paní nevyplatila. Mladá žena ji zbila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Fyzickým útokem odpověděla mladá žena na žádost starší paní o cigaretu na pražském Masarykově nádraží. Žena paní nejenom napadla, ale i okradla a poté z vestibulu nádraží odkráčela středem. O události, ke které došlo už v úterý, informoval v neděli mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan. Policie po útočnici stále pátrá.

Prosba o cigaretu skončila útokem a loupežíVideo: Policie ČR

 
Článek

„V půl páté ráno požádala devětapadesátiletá žena, na první pohled mladou dívku o cigaretu. Počítala, že bude odmítnuta například s tím, že slečna nebo paní nekouří. Byla smířena i s nějakou drobnou hanlivostí, možná vulgarizmem. S čím určitě nepočítala, byl fyzický atak. Ten ale přišel,” popisuje událost z rána 16. května Hulan.

Kriminalisté, kteří po mladé ženě dosud pátrají a žádají veřejnost o pomoc při její identifikaci, kvalifikují její jednání jako trestný čin loupeže. Za ten jí v případě, že bude dopadena a odsouzena, hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Foto: Policie ČR

Napadení ženy v Praze

„Pokud kdokoli násilnici poznáváte, znáte její totožnost, potažmo místo jejího výskytu, předejte prosím tyto informace kriminalistům prostřednictvím linky tísňového volání 158,” obrací se na veřejnost mluvčí pražských policistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám