Hlavní obsah

Opilý osmnáctiletý mladík v Luhačovicích zfackoval dvojčata na lavičce

Novinky, luh
Luhačovice

Osmnáctiletý muž bezdůvodně napadl pěstmi i kopy třiadvacetiletá dvojčata, která seděla na lavičce před Společenským domem. Kolemjdoucí incident nahlásili policii, která mladíka zanedlouho vypátrala v Luhačovicích. Muž je navíc obviněn z dalších trestných činů a bylo po něm vyhlášeno pátrání, informovala ve středu mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

K incidentu došlo v neděli na kolonádě v Luhačovicích. Třiadvacetiletá dvojčata, která seděla na lavičce společně s přítelkyní jednoho z nich, bezdůvodně napadl mladík, který procházel okolo v doprovodu dvou svých kamarádů.

„Mladík na ně začal nesmyslně a vulgárně pokřikovat a vysmívat se jim. Jeden ze sedících mužů nechápavě řekl, ať je nechá na pokoji. To byl zřejmě signál, který agresivního mladíka z Pozlovic rozlítil a začal sedícího muže fackovat. Ten se překvapením ani nebránil. Za chvilku se smyslů zbavený mladík přesunul k jeho bratrovi a pokračoval ve fyzickém útoku. Útočil dlaní, pěstmi i kopy,” uvedla mluvčí.

Nakonec zakročil jeho kamarád, který odtáhl agresora stranou. Záchranáři jednoho z napadených bratrů na místě ošetřili s lehkým zraněním. Policisté po oznámení od kolemjdoucích mladíka vypátrali v Luhačovicích.

„Po zadržení nadýchal 1,63 promile alkoholu. Policisté ho převezli do policejní cely, zjistili, že je obviněn z dalších trestných činů a bylo po něm vyhlášeno pátrání. Jeho agresivní chování policisté prověřují jako ublížení na zdraví a výtržnictví,” dodala mluvčí,

Reklama

Výběr článků

Načítám