Hlavní obsah

Opilec u hlavního nádraží v Praze demoloval auto, řidič se rozjel

Novinky, jap
Praha

Zjevně opilý muž se v sobotu večer v centru Prahy postavil před přijíždějící osobní auto. Po zastavení vozu mu udeřil do kapoty a začal odtrhávat stěrač. Když se řidič rozjel, muž upadl na silnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý muž tloukl v Praze do cizího auta a poté upadl na zemVideo: Novinky

 
Článek

K incidentu došlo v Bolzanově ulici, poblíž hlavního nádraží. Jak zjistil reportér Novinek na místě, opilec se tam postavil před přijíždějící osobní vůz, jemuž udeřil do kapoty a následně začal odtrhávat stěrač.

Řidič osobního vozu se rozjel a muž v tu chvíli upadl na silnici. Přihlížející svědci na místo přivolali záchranáře a policisty.

„Podle původního oznámení na tísňové lince mělo dojít k dopravní nehodě osobního automobilu a chodce. Policisté pak prověřováním na místě zjistili, že se nejedná o nehodu, nýbrž o situaci, při níž muž s indispozicí, pravděpodobně pod vlivem alkoholu, udeřil do kapoty vozu a následně upadl na zem,” řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Muže si do své péče převzali přivolaní záchranáři. Kromě nich se na místo sjelo několik hlídek policistů i pražských strážníků. Věcí se i nadále zabývají policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám