Hlavní obsah

Řidič srazil na pražské Floře seniora

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Čtyřiašedesátiletého chodce srazil ve středu večer na pražské Floře řidič osobního vozu. Senior skončil po střetu v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto na Floře srazilo chodceVideo: Novinky

 
Článek

„Nehoda se stala na křižovatce ulic Jičínská a Vinohradská. Na přechodu pro chodce došlo ke srážce osobního vozu a chodce," řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan. Na místo okamžitě vyrazili nejen policisté, ale také záchranáři.

„K místu zamířily po přijatém oznámení od svědka nehody tři naše posádky, včetně lékaře a inspektora provozu. První z posádek byla na místě již čtyři minuty od nahlášení,” sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Senior utrpěl podle záchranářů zranění v oblasti nohy. Po ošetření byl převezen do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích.

„Dopravní policisté nyní prošetřují veškeré okolnosti, za kterých se nehoda odehrála. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou, u chodce nebylo možné dechovou zkoušku provést, proto u něj bude rozhodovat rozbor odebrané krve. Prověřujeme mimo jiné také to, zda některý z účastníků nehody nepřehlédl červený signál na této světelně řízené křižovatce. Policisté prosí všechny svědky nehody, aby se ozvali na lince 158,” doplnil Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám