Hlavní obsah

Zatímco hosté v hotelu vyplňovali papíry, zloděj jim ukradl notebook

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Přímo za zády nic netušícího majitele ukradl neznámý zloděj tašku s notebookem v hodnotě 24 tisíc korun v hotelové recepci v Praze. Využil krátké nepozornosti hosta, který s rodinou vypisoval hotelové papíry. Ke krádeži došlo loni v prosinci, policie nyní žádá o pomoc veřejnost. V pátek o tom informovala mluvčí policie Eva Řádková.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj ukradl v hotelu tašku s notebookemVideo: Policie ČR

 
Článek

K incidentu došlo v polovině prosince minulého roku v hotelové recepci v Cimburkově ulici v Praze 3. Pachatel nejprve rodinu poškozených několik minut sledoval, poté využil jejich nepozornosti a během pár vteřin se zmocnil malé cestovní tašky s notebookem. Tím rodině způsobil škodu v celkové výši 24 tisíc korun.

„Pachatel byl střední postavy, oblečen do červeno-černé bundy, pod kterou měl společenský oblek, a na hlavě měl pruhovanou čepici tmavé barvy,” popisuje neznámého Řádková.

Foto: Policie ČR

Neznámý pachatel byl při krádeži zachycen bezpečnostními kamerami

Muž je podezřelý z trestného činu krádeže, za kterou mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Policie se nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc.

„Tímto žádáme kohokoli, kdo na záběrech pozná podezřelého, aby se policistům ozval na bezplatnou tísňovou linku 158,” dodala Řádková.

Reklama

Výběr článků

Načítám