Hlavní obsah

Lochkovský tunel na Pražském okruhu byl po nehodě uzavřen

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Lochkovský tunel na Pražském okruhu byl ve středu odpoledne ve směru na D1 uzavřen kvůli nehodě tří kamiónů. Původní informace o požáru jednoho z nich se nakonec nepotvrdila. Hasiči pouze vyprostili řidiče. Po třech hodinách byl provoz obnoven.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda tří kamionů v Lochkovském tuneluVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před třetí hodinou odpoledne u výjezdu z tunelu.

„U nehody tří kamiónů zasahovaly dvě jednotky, které vyprostily jednoho z řidičů. Žádný požár likvidovat nemusely,“ řekla Novinkám mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Doprava byla omezena zhruba do 18 hodin. Na několik minut byl po nehodě uzavřen i směr k D5. Kolona aut měla několik kilometrů.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Uzavřený Lochkovský tunel

Na Pražském okruhu bylo v pondělí už několik nehod. V noci se převrátil kamión na sjezdu na Satalice, dopoledne o kus dál bouraly tři kamióny a po poledni se převrátilo nákladní auto na Zličíně. Vysypala se z něj hlína, na kola mu pomůže jeřáb.

Nehoda na pražském ZličíněVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Související články

Na Pražském okruhu bouraly tři kamióny

Tři kamióny bouraly ve středu dopoledne na Pražském okruhu nedaleko Černého Mostu. Jeden řidič se zranil lehce, pro druhého musel přiletět vrtulník.

Výběr článků

Načítám