Hlavní obsah

Pokladničku s penězi pro nemocné děti v Olomouci vybral zloděj

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté pátrají po zloději, který vybral pokladničku s Mikulášskou sbírkou v obchodním centru Šantovka v Olomouci. Do ní v prosinci přispívali zákazníci centra s cílem pomoci rodinám s těžce nemocnými nebo postiženými dětmi.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděje zachytila při činu bezpečnostní kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Při činu muže zachytila bezpečnostní kamera a policie v úterý požádala veřejnost o pomoc pátrání. „Ke krádeži došlo 28. prosince krátce před třiadvacátou hodinou. Prozatím neznámý pachatel odcizil z pokladničky zatím blíže nezjištěnou finanční hotovost,“ řekla Právu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Na záběrech z kamery je vidět, jak mladý muž pokladničku nejprve vypáčil a pak její obsah vysypal do tašky, kterou si přinesl.

„Policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při zjištění pachatele. Pokud by někdo muže z kamerového záznamu poznal, ať neprodleně kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ dodala Urbánková.

Pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám