Hlavní obsah

Hasiči vyprošťovali ženu, do jejich auta přitom narazila další řidička

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Do hasičského speciálu narazila v neděli ráno v Blansku řidička vozu Škoda Fabia. Hasiči v té chvíli právě na místě zasahovali u nehody, kdy další žena za volantem jiné fabie nezvládla na namrzlé silnici své auto. Po nehodě skončil vůz na boku a řidička v něm zůstala uvězněná.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Řidička fabie nezvládla řízení a narazila do hasičů.

Článek

Hasiči k nehodě vyjížděli po půl sedmé ráno. Když řidičku vyprostili, poskytli jí první pomoc a čekali na policisty. V tu chvíli do jejich cisterny narazila další žena.

„Při této nehodě se nikdo nezranil. Následky havárie nebudou mít vliv na provoz cisterny. Hasiči využívají svá vozidla na silnicích jako pasivní ochranu právě před těmito situacemi. Zásahová vozidla ustaví mezi místem nehody a vozidly, které přijíždí k místu,“ popsal situaci mluvčí hasičů Jan Dvořák.

Hasiči museli na jižní Moravě pomáhat i u dalších nehody na Hradecké ulici v Brně, kde havarovala dvě auta. „Vozidlo Hyundai narazilo do svodidel a VW Golf do stromu. Při nárazu se zranili dva lidé z golfu. Hasiči zabezpečili místo nehod proti případnému vzniku požáru a zásah po půl osmé ukončili,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám