Hlavní obsah

Po požáru v Prostějově našli hasiči lidské tělo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov
Aktualizováno

Lidské tělo našli v noci na středu hasiči v Prostějově, když zasahovali u požáru odpadu v objektu poblíž místního nádraží. Okolnosti úmrtí vyšetřuje policie, řekl ve středu mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. Podle informací ČTK šlo zřejmě o bezdomovce.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Hasiči u tragického požáru

Článek

Odpad hořel v objektu ve Sladkovského ulici. "Hasiči během hasebních prací nalezli ostatky lidského těla postiženého požárem," uvedl mluvčí.

Podle něj kvůli potvrzení úmrtí lékařem na místo přijela také prostějovská zdravotnická záchranná služba.

V regionu hasiči časně nad ránem zasahovali také u rozsáhlého požáru domu v Tištíně. Začalo hořet po 04:00. K místu se sjeli hasiči z celého okolí. "První ze zasahujících dobrovolných jednotek vzápětí potvrdila zasažení celého objektu s hrozícím nebezpečím možného zahoření i na okolní domy," uvedl mluvčí hasičů.

Hasiči nechali oblast odpojit od elektrického proudu a zabezpečili ochranu dalších potenciálně ohrožených přilehlých domů. Příčina vzniku požáru i výše škody se zjišťuje, doplnil Hošák.

Reklama

Výběr článků

Načítám