Hlavní obsah

Tesla a mercedes. Nezkušená řidička v Praze při parkování trefila luxusní kousky

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tři zaparkovaná auta nabourala v pátek večer nezkušená řidička v centru Prahy. Mezi poškozenými vozy je například luxusní mercedes, nebo automobil tesla.

BEZ KOMENTÁŘE: Nezkušená řidička nabourala v centru Prahy tři zaparkovaná autaVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě osobního automobilu hyundai, který měl nabourat do několika zaparkovaných aut v ulici Karolíny Světlé, vyjížděli pražští policisté na základě oznámení na tísňové lince.

Přivolaná policejní hlídka zjistila, že jsou poškozena nejméně tři auta. Viník se však na místě nehody nenacházel. Podle svědků odjelo vozidlo hyundai protisměrem Bartolomějskou ulicí.

O chvíli později nalezli policisté vozidlo pravděpodobného viníka před budovou Národní centrály proti organizovanému zločinu v ulici Na Perštýně. K vozu se hlásila cizinka, která bydlí ve vedlejší ulici. Prý se pokoušela zaparkovat, ale vzhledem k absenci řidičských zkušeností poškodila zaparkovaná auta okolo sebe. Mercedesu promáčkla světlo, u tesly utrhla přední registrační značku a u dodávky Ford Transit poškodila boční část vozu a zpětné zrcátko.

Alkohol u řidičky vyloučili policisté dechovou zkouškou.

Poškozením tří vozů se nadále zabývají policisté z oddělení dopravních nehod.

Reklama

Výběr článků

Načítám