Hlavní obsah

V pražském parku našli zavražděného muže, policie hledá svědky

– Praha • Aktualizováno

Zavražděného muže našli v sobotu v pražských Košířích. Kriminalisté hledají svědky, kteří mohli poškozeného vidět v posledních hodinách jeho života. Detektivové zatím zjistili, že se pohyboval v obchodním centru na Smíchově.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Mrtvola ležela v parku mezi ulicemi Pod Kavalírkou a Nad Kavalírkou. Pitva následně prokázala, že muž zemřel násilnou smrtí. Policie se však zatím nechce ke způsobu úmrtí  vyjadřovat. Detektivové původně pátrali rovněž po jeho jméně, to se jim ale vzápětí podařilo zjistit.

„Kriminalistům se podařilo v rámci prošetřování zjistit, že mrtvý muž byl v pátek kolem třiadvacáté hodiny viděn v jednom z nákupních center na Smíchově živ a zdráv,“ konstatoval mluvčí policie Tomáš Hulan.

Muž se následně měl pohybovat na trase od Smíchova do již zmíněného parku. Kriminalisté prosí občany, kteří ho viděli v noci na sobotu, aby se ozvali na linku 158.

„Všimnout si ho mohl také kdokoliv v jakémkoliv prostředku hromadné dopravy. Například incidentu tohoto muže s kýmkoliv jiným, nebo mužova neobvyklého chování. Stejně detektivové přivítají informaci od každého, kdo například zaznamenal ve zmiňovaném lesoparku v noci na sobotu cokoli mimořádného či nestandardního,“ požádal mluvčí policie.

Muž byl vysoký asi 185 centimetrů, měl štíhlou až hubenou postavu, hnědé oči, pod nosem a na bradě řídké strniště. Na sobě měl modrou mikinu s kapucí a žlutým nápisem a černé tepláky s bílým nápisem.

Reklama

Výběr článků

Načítám