Hlavní obsah

Autobus v Klatovech za sebou vláčel přivázanou ovci

Konkurenční boj dvou autobusových dopravců, kteří na lince Klatovy – Nýrsko bojují o zákazníky, nabral velmi nečekaný rozměr. Jeden z řidičů byl v centru Klatov natočen, jak za autobusem táhne na provazu ovci, kterou mu tam někdo přivázal. Informovala o tom televize Prima.

BEZ KOMENTÁŘE: Autobus v Klatovech za sebou vláčel přivázanou ovci Video: FTV Prima

 
Článek

„Ráno, když jsem jel z benzínky, tak vidím autobus, jak stojí na Plzeňské ulici a viděl jsem, že ten autobus za sebou něco táhne, jako pytel to vypadalo,” řekl televizi Prima svědek.

Až po chvíli muž zjistil, že o pytel se rozhodně nejednalo. „Když jsem dojížděl k autobusové zastávce, tak jsem zjistil, že to není pytel. Byla to ovce, protože měla černý nohy, byla přivázaná za hlavu,” upřesnil.

Podle stop, které byly nalezeny na nedaleké zastávce, vyplynulo, že v těchto místech zřejmě někdo ovci odvázal a odtáhl pryč. Co se se zvířetem stalo, a proč případ nikdo nenahlásil rovnou policii, se nyní vyšetřuje.

Podle místních obyvatel jde o výsledek vleklého sporu dvou dopravců, kteří se doslova perou o zákazníky.

„Je to domněnka, souviset to může. Ta situace se musí řešit a ne dělat takový věci nepěkný. Když už udělali tohle a neštítí se ničeho, nezlobte se, ale to už půjdou po krku i sobě,” řekl televizi Prima jeden z místních.

Podle zjištění televize mohlo zvíře patřit majiteli autobusu, který své vozy parkuje v depu, kde zároveň chová ovce.

„To jsou moje ovce, on nám vždycky někdo prořízne pletivo, ony utečou, já mam správní řízení, to už bylo asi pětkrát,” řekl televizi Prima majitel ovcí Vratislav Štáhlich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám