Hlavní obsah

V Jílovém u Prahy našli zastřeleného policistu, stejně jako před rokem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jílové u Prahy

V pondělí večer byl u rozhledny Pepř v Jílovém u Prahy nalezen zastřelený policista. Jeho smrt už kromě kriminalistů vyšetřuje také Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policistu, který se zastřelil, našli v Jílovém také před rokem, a to na den přesně.

BEZ KOMENTÁŘE: V Jílovém u Prahy byl nalezen zastřelený policistaVideo: Novinky

 
Článek

K nálezu muže v bezvědomí vyjeli okolo 17. hodiny hasiči, záchranáři i policisté. Ti pak na místě zjistili, že se jedná o policistu v době osobního volna, který utrpěl střelná poranění. Na místo okamžitě vyrazili kriminalisté i příslušníci GIBS.

„V současné době mohu pouze potvrdit, že příslušníci Generální inspekce vyjížděli dnes večer do Jílového u Prahy,” řekla bez dalších podrobností mluvčí inspekce Radka Sandorová.

Zastřelil se zřejmě sám

Kriminalisté podle informací Novinek předběžně vyloučili, že by se na smrti policisty podílela cizí osoba.

„V Jílovém u Prahy došlo k nešťastné a tragické události. Při té zemřel policista v době osobního volna. Mohu potvrdit, že utrpěl střelná poranění. Veškeré okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření,” řekl policejní mluvčí Pavel Truxa.

Podle prvotních informací měl být zastřelený policista nalezen v autě. To však později policejní mluvčí dementoval.

Policie uzavřela přístupovou cestu k místu činu páskou. Podle reportéra Novinek byl na místě i náměstek ředitele středočeské policie.

V Jílovém jde o druhého zastřeleného policistu

Případ smrti policisty u rozhledny Pepř však není v Jílovém u Prahy prvním. Na den přesně před rokem, v noci na 10. října, se na obvodním oddělení v Jílovém zastřelil svou služební zbraní čtyřiadvacetiletý policista ve službě.

Stejně jako dnes i tehdy pracovali vyšetřovatelé s verzemi nešťastné náhody a sebevraždy. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: V Jílovém u Prahy se na oddělení zastřelil policistaVideo: Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám