Hlavní obsah

Otec podezřelý z vraždy čtyřletého syna na Zlínsku zemřel

– Zlín
Právo, jr

Jednatřicetiletý muž, kterého policie podezírala z vraždy vlastního čtyřletého syna v chatové oblasti v Kašavě na Zlínsku, ve čtvrtek večer zemřel v nemocnici v Ostravě, aniž ho policie stačila vyslechnout. Právu to potvrdila mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR ve Zlíně Lenka Javorková.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Mohu potvrdit, že podezřelý zemřel, vyslechnout se ho nepodařilo, protože ihned po události byl v kritickém stavu transportován do nemocnice,“ řekla Javorková.

K tragédii, při které jednatřicetiletý otec údajně ubodal čtyřletého synka a pak se pokusil o sebevraždu, došlo v úterý večer. Stav muže podezřelého z vraždy byl natolik vážný, že k němu přiletěl vrtulník záchranářů, který přistál na hřišti v Kašavě.

Server tn.cz uvedl, že motivem krvavého zločinu mohlo být to, že se otec předškoláka rozešel s chlapcovou matkou. Muž byl navíc po vážné dopravní nehodě a delší dobu měl zdravotní problémy.

„Vzhledem k citlivosti případu, kdy jde o mrtvé malé dítě, zatím neposkytujeme další informace,“ řekla Javorková a dodala, že případ kriminalisté po ukončení prověřování celé události odloží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám