Hlavní obsah

První řidič náraz do prasete na Písecku ustál, druhý zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Do divokého prasete narazila ve středu ráno hned dvě auta na Písecku. Posádka jednoho z nich vyvázla bez vážného zranění, v druhém však zemřel řidič auta.

Foto: Policie ČR

V havarovaném renaultu zemřel řidič.

Článek

Nehoda se stala po půl šesté na silnici I/20 u obce Selibov. Osobní auto tam srazilo prase, které pravděpodobně zůstalo ležet na silnici. Posádce se nic vážného nestalo, ale do zvířete následně narazil řidič renaultu.

„Automobil byl poté vymrštěn mimo komunikaci do betonového sjezdu. Jednašedesátiletý řidič v něm na místě zahynul. Okolnosti a přesné příčiny dopravní nehody jsou předmětem šetření píseckých policistů,“ uvedla mluvčí policie Lenka Krausová.

Foto: Policie ČR

V havarovaném renaultu zemřel řidič

K nehodě vyjeli také hasiči. „Ti provedli zajištění obou havarovaných aut proti požáru a proti úniku provozních kapalin,“ shrnula mluvčí hasičů Vendula Matějů.

O víkendu se s podobnou situací setkali plzeňští záchranáři při cestě k nehodě. Do cesty jim vběhl jelen, kterého srazili. Zvíře zemřelo, posádce se nic nestalo. Jak upozornil jejich mluvčí Martin Brejcha, nejdůležitější je při střetu se zvířetem nestrhnout volant a držet směr jízdy. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Sanitka na Šumavě srazila jelenaVideo: ZZS Plzeňského kraje

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám