Hlavní obsah

V pražských Holešovicích bourali policisté, pět zraněných

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Při střetu policejní octavie s osobním vozem se v pondělí zranilo v pražských Holešovicích pět lidí. Policejní vůz skončil po nehodě na chodníku. Nehoda se stala krátce po půl páté ráno, a to na křižovatce ulic Veletržní a Dukelských hrdinů.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního vozu v HolešovicíchVideo: Novinky

 
Článek

Podle svědků měla jet policejní octavia se zapnutými majáky. Z boku vjížděl do křižovatky osobní automobil značky Subaru, se kterým se policisté srazili. Policejní vůz byl po nárazu odmrštěn směrem k Veletržnímu paláci, kde ještě narazil do tří zaparkovaných aut a skončil na chodníku.

Mluvčí policie Iveta Martínková potvrdila, že policisté měli zapnuté majáky i sirénu. „Zranili se tři policisté a dva lidé z osobního auta. Dechové zkoušky byly negativní,” uvedla Martínková s tím, že hlídka jela na oznámenou událost.

Podle mluvčího záchranné služby Dominika Horna utrpěli policisté vážné zranění a byli převezeni do střešovické nemocnice. V osobním autě se lehce zranily dvě ženy.

Veletržní ulice byla kvůli nehodě ve směru na Letnou uzavřena. Stejně tak policisté uzavřeli ulici Dukelských hrdinů ve směru k Výstavišti. Dopravu odkláněli bočními ulicemi.

Přesné okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté. Ti také zjišťují, zda jelo policejní vozidlo na červený, nebo na zelený signál semaforu.

Reklama

Výběr článků

Načítám