Hlavní obsah

Nezletilá dívka odešla z domova, policisté hledají ji i muže podezřelého z napadení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hořovice

Policisté pátrají po 15leté Adéle Jelínkové z Hořovic, která odešla v neděli 4. září z domova. Týž den v obci došlo k brutálnímu napadení muže na ulici, poškozený je ve stavu ohrožujícím život. Policisté mají za to, že oba případy spolu souvisejí, a hledají podezřelého.

Foto: Policie ČR, ČTK

Pohřešovaná Adéla Jelínková (15) a hledaný Patrik Kešel (21)

Článek

Pohřešovaná dívka o sobě do současné doby nedala vědět. Podle zjištěných informací by se měla pohybovat ve společnosti právě tohoto hledaného muže, který je podezřelý z toho, že minulou neděli napadl jiného muže. Ten je nyní hospitalizován v pražské nemocnici na jednotce intenzívní péče.

Kriminalistům se podařilo zjistit totožnost podezřelého, jedná se o 21letého Patrika Kešela. Byl vydán předběžný souhlas s jeho zadržením a je v celostátním pátrání. Hledaný muž má vazby na města Praha, Kladno a Rokycany, na jejichž území by se mohl v současnosti s pohřešovanou dívkou skrývat.

Adéla Jelínková je 163 až 170 cm vysoká, hubené postavy, má hnědé rovné vlasy a zelené oči. Patrik Kešel je 166 až 175 cm vysoký, hubené postavy, má hnědočerné vlnité vlasy, hnědé oči a strniště na tváři.

Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po těchto dvou osobách a přivítají jakékoliv informace.

Reklama

Výběr článků

Načítám