Hlavní obsah

O víkendu na silnicích Moravskoslezského kraje umírali lidé

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Hned dvě smrtelné nehody se staly o víkendu v Moravskoslezském kraji. Nejprve v sobotu nedal nedaleko Horního Benešova řidič osobního auta přednost motorkáři, který na místě zemřel. V neděli dopoledne pak řidič dalšího osobního auta vjel do protisměru na silnici R48 mezi Frýdkem-Místek a Příborem. Také on byl na místě mrtev.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda na hlavním silničním tahu z Frýdku-Místku na Příbor

Článek

První nehoda se stala v sobotu krátce před setměním nedaleko Horního Benešova. Řidič osobního auta vůbec nerespektoval značku Stůj, dej přednost v jízdě a střetl se s motorkářem, který přijížděl po hlavní silnice.

„Čtyřiatřicetiletý motocyklista svým zraněním na místě podlehl, řidič osobního auta ani jeho spolujezdci nebyli zraněni,“ uvedla krajská policejní mluvčí Daniela Vlčková.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda na hlavním silničním tahu z Frýdku-Místku na Příbor

Další tragická nehoda se stala v neděli před devátou hodinou dopolední na hlavním silničním tahu z Frýdku-Místku na Příbor.

„Řidič vjel z dosud neznámých příčin o protisměru. Zde se střetl s projíždějícím nákladním vozidlem. Řidič osobního auta svým zraněním na místě podlehl. Řidič nákladního automobilu nebyl zraněn a dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která u něho byla provedena, byla negativní,“ dodala Vlčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám