Hlavní obsah

Lampy na ulici špatně svítí, tak jsem je odpojil, řekl strážníkům dopadený elektrikář

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Šest lamp veřejného osvětlení nad třemi přechody pro chodce vyřadil ve středu z provozu zhruba padesátiletý muž v Olomouci. Strážníkům, kteří ho dopadli, řekl, že špatně svítily, a protože je vyučený elektrikář, raději je vypnul. Případem se nyní zabývá policie, potvrdil Právu ve čtvrtek mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Ve středu kolem jedenácté večer jsme přijali telefonické oznámení o muži, který v Rooseveltově ulici měl vypínat semafory. Strážníci na místě kontaktovali muže odpovídajícího popisu a ten jim sdělil, že jako elektrikář špatně svítící osvětlení nad přechody pro chodce vypnul. Celkem takto vyřadil šest lamp nad třemi přechody,“ uvedl mluvčí.

Případ nyní řeší republiková policie. Podle olomoucké policejní mluvčí Marie Štrbákové však zatím není upřesněno, čeho se měl muž dopustit, a nelze tak říct, jaký trest mu případně hrozí.

Reklama

Výběr článků

Načítám