Hlavní obsah

Zloděj při vykrádání bytů v Praze spadl a zabil se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na příslovečné boží mlýny doplatil v noci na úterý 32letý zloděj, který pravděpodobně během vykrádání bytů na Praze 2 spadl z okna a na místě zemřel. V batohu, který ležel vedle něj, našli policisté zlodějské potřeby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oznamovatel přivolal policejní hlídku do ulice Salmovská před jednou hodinou v noci s tím, že našel batoh a opodál i ležícího člověka. Přivolaní záchranáři už mu nemohli pomoci a lékař konstatoval smrt. Policisté následně začali zjišťovat, o koho jde a co tam dělal.

„Policisté zjistili, že jde o 32letého muže, který má záznamy za majetkovou trestnou činnost. Je pravděpodobné, že stejné činnosti se věnoval i tentokrát. Když však přelézal z okna do okna ve čtvrtém patře, spadl,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Podle něj byly v batohu nalezeny věci, které zloději používají na vykrádání nemovitostí. Žádné odcizené věci však v batohu nebyly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám