Hlavní obsah

Policie obvinila prostitutku z šíření nemoci, zákazníky hledala pod nickem Niky69

Hradec Králové

Kriminalisté obvinili 27letou prostitutku z Královéhradecka ze šíření nakažlivé nemoci a z pokusu o těžké ublížení na zdraví. Žena podle policie provozovala nechráněný sex s muži přesto, že trpí infekční nemocí. Zákazníky hledala přes internet pod nickem Niky69. Policisté hledají další muže, kteří s ní měli pohlavní styk.

BEZ KOMENTÁŘE: Obviněná prostitutkaVideo: Policie ČR

 
Článek

„Z průběhu dosavadního vyšetřování je zřejmé, že žena své sexuální služby nabízela zájemcům na internetovém portálu www.amateri.cz, případně.com, pod jménem Niky69,“ informovala v sobotu mluvčí policie Ivana Ježková. Policie odpoledne opravila původní chybné jméno Viky69.

Podle ní se prostitutka s muži scházela ve Svinarech u Hradce Králové. Následně odjeli autem do lesa, kde měli chráněný, ale i nechráněný sex, přičemž žena věděla, že je nemocná.

„U ženy byla závažná nakažlivá infekční choroba diagnostikována už v roce 2012, kdy byla také lékařem poučena o bezpečném sexuálním chování,“ konstatovala Ježková. Jakou nemocí trpí, policie neřekla.

20 mužů měsíčně

U výslechu mladá žena uvedla, že měsíčně měla asi 20 zákazníků. Své služby nabízela od března 2015. Policistům se podařilo zatím kontaktovat jen 30 mužů, z toho pouhých devět přiznalo, že s ní měli sex.

Policie apeluje na další muže, aby si nechali udělat lékařské vyšetření a přihlásili se na policii. „Údaje o těchto mužích budou samozřejmě vedeny diskrétně. Pokud muži neabsolvují lékařské vyšetření, ohrožují nejenom svoje zdraví a život, ale i zdraví a život svého bezprostředního okolí,“ upozornila Ježková.

Obviněné prostitutce hrozí až 12 let za mřížemi. Soud na ní uvalil vazbu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám