Hlavní obsah

Při požáru rodinného domu v Litovli zemřel člověk

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litovel

Lidský život si v sobotu ráno vyžádal požár rodinného domu v Kollárově ulici Litovli. Další dvě osoby byly zraněny. Výše škody i příčina vzniku požáru jsou v šetření.

Článek

„Požár nám byl oznámen ve 2.15 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Uničova a dobrovolní z Třech Dvorů, Mohelnice a Loštic. Po příjezdu zjistili, že požárem je zachvácena kuchyň a koupelna, silný dým však zakouřil celý dům. Podle informací, které dostali, se uvnitř domu měly nacházet nějaké osoby. Vydali se proto ihned na průzkum a v domě nalezli tři jeho obyvatele. Dva z nich byli zraněni, třetí se nadýchal zplodin hoření a přes veškerou snahu záchranářů mu už nebylo pomoci,“ řekla Právu v sobotu mluvčí krajských hasičů Vladimíra Hacsiková.

Hasiči podle ní požár zlikvidovali několika proudy vody, plameny dostali pod kontrolu za hodinu po oznámení, likvidaci hlásil velitel zásahu ve 4.45 hodin. „V průběhu likvidačních prací jsme odvětrali zakouřený dům a dohasili ohniska,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám