Hlavní obsah

Při dvou nehodách se zranily dvě malé děti, zasahovaly vrtulníky

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážné nehody se zraněním malých dětí se udály v neděli na Vsetínsku a Přerovsku. U obou musel zasahovat vrtulník záchranářů.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Ilustrační foto

Článek

U Kelče na Valašsku se srazily dva automobily. Výsledkem vážného střetu byly čtyři zraněné osoby, z toho jedna šestiletá holčička. Vzhledem ke svému těžkému zranění musela být okamžitě letecky transportována do ostravské nemocnice.

Vozidlo Opel Astra vyjelo podle policejní mluvčí Lenky Javorkové při průjezdu zatáčkou do protisměru a čelně se střetlo s Volkswagenem Passat. „Ve vozidle Opel byla kromě dívky těžce zraněna i žena ročník 1978, muž ročník 1983 utrpěl asi lehké zranění. Řidička passatu ročník 1972 utrpěla lehké zranění,“ sdělila ČTK Javorková.

Dospělí zranění byli převezeni do nemocnice sanitkami. Podle mluvčího krajských hasičů Romana Žemličky byl ve volkswagenu přepravován i pes. „Ten nebyl při srážce zraněn,“ potvrdil mluvčí hasičů.

Vrtulník zasahoval v neděli i u Horních Moštěnic na Přerovsku, kde se převrátil automobil. „Nehoda skončila dvěma zraněními, v jednom případě šlo o dítě. To bylo s těžkým zraněním transportováno do Fakultní nemocnice v Olomouci,“ sdělil mluvčí olomouckých hasičů Zdeněk Hošák.

Zraněného muže převezli záchranáři do nemocnice v Přerově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám