Hlavní obsah

Policie na Karvinsku honila několik kilometrů opilou řidičku

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dětmarovice

Policisté na Karvinsku několik kilometrů pronásledovali opilou ženu, která riskantní jízdou ohrožovala okolí. Při dechové zkoušce jí po dostižení naměřili téměř promile alkoholu, informovala mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Řidička z Karviné jela po ulici Na Olmovci směrem na Dětmarovice. Svou nebezpečnou jízdou ohrožovala kolemjdoucí.

„Riskantní jízdu začala podivně, před policisty začala ujíždět na zpátečku,“ řekla mluvčí.

„Slečna na výstražnou zvukovou i světelnou signalizaci nereagovala. Policejní vozidla v rychlosti míjela a za každou cenu se snažila ujet. V jednu chvíli v rychlosti jela proti služebnímu vozidlu a v jízdě pokračovala i v protisměru. Jen shodou šťastných náhod nejelo žádné jiné vozidlo… Po několika kilometrech slečna zastavila v porostu a pokusila se prchnout,“ dodala Viačková.

Policisté ji ale dostihli a byla zadržena. „Zkouška na přítomnost alkoholu v dechu byla pozitivní a hodně se přiblížila jedné promile. Po převezení na policejní služebnu byla umístěna do policejní cely, kde i nadále svým chováním policisty zaměstnávala,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám