Hlavní obsah

Tramvaj na pražských Vinohradech smetla auto, dva lidé se zranili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dopravní nehodu tramvaje a osobního auta vyšetřují od úterního dopoledne pražští policisté. Při kolizi se v autě středně těžce zranili dva lidé, tramvaje několik desítek minut stály.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda auta a tramvaje na pražských VinohradechVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po půl deváté na Vinohradech v ulici Francouzská. Podle informací z místa řidič opelu odbočoval vlevo, pravděpodobně přehlédl tramvaj přijíždějící na zastávku směrem do centra a narazil do ní.

„Při nehodě se zranili dva lidé, dechové zkoušky byly negativní. Příčinami nehody se policisté zabývají,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

„Muž ročník narození 1974 a žena o dva roky mladší utrpěli středně těžká poranění a po ošetření byli převezeni do nemocnice na Vinohradech,“ doplnila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Ke střetu vyjeli také hasiči, kteří pomohli s vyproštěním osob, odstraněním auta mimo koleje a uklidili místo dopravní nehody. Tramvaje linek 4 a 22 několik desítek minut nejezdily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám