Hlavní obsah

Před ministerstvem financí se pokusil oběsit muž

Novinky, alt, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Před budovou ministerstva financí v pražské Letenské ulici se v úterý odpoledne pokusil oběsit muž. Záchranáři ho převezli do nemocnice. Muž se snažil spáchat sebevraždu na billboardu, který byl přelepen nesrozumitelnými nápisy naproti ministerstvu financí (MF).

Foto: Milan Malíček, Právo

Billboard naproti budovy ministerstva financí přelepený dvěma popsanými plátny.

Článek

Muže z billboardu umístěného na zdi proti budově MF sundávali strážníci, kteří jej také resuscitovali. „Strážníci na místo po ohlášení přiběhli z nedaleké služebny a zahájili resuscitaci, kterou si po chvíli převzali záchranáři,” řekl Novinkám mluvčí pražských strážníků Jan Čihák.

Podle mluvčí pražských záchranářů Jiřiny Ernestové je nyní muž v nemocnici. „Na místo vyrazila výjezdová skupina i lékař. Podařilo se stabilizovat jeho vitální funkce a byl převezen do motolské nemocnice,” řekla Ernestová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Pokus o sebevraždu šetří policie

Čin nyní šetří policie. Muž se pokusil oběsit na billboardu, který byl přelepen dvěma plátny, na nichž byl doslova nápis: MF ČR falšuje a padělá ... listiny justiční mafie ne... tak kdo?

Není jasné, zda nápis nějak souvisí s pokusem o sebevraždu, nebo zda jde jen o náhodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám