Hlavní obsah

Policie pátrá po totožnosti mladíka, kterého našla v lese na Táborsku. Ztratil prý paměť

– Tábor

Policisté našli v noci na středu v pískovnách u Veselí nad Lužnicí na Táborsku muže. Neví prý, jak se tam dostal, ani kdo je. Na policejním webu to uvedl mluvčí policie Miroslav Doubek. Policisté proto prosí veřejnost o pomoc s hledáním mužovy totožnosti.

Foto: Policie ČR

Policie by ráda věděla, kdo je tento muž

Článek

Policejní hlídka našla zmateného muže v pískovnách po druhé hodině ráno. "Byl promrzlý, dezorientovaný, policistům nebyl schopen sdělit svou totožnost, rovněž tak nic dalšího ke své osobě. Ani jak, kdy a za jakých okolností se na místo dostal," popsal situaci Doubek. "Po nezbytných policejních úkonech byl muž předán do odborné lékařské péče," doplnil.

Vyšetřování zatím nepřineslo informace o tom, kdo neznámý muž je, takže se policie obrátila na veřejnost. Pomoci by mohly výrazné rysy nalezeného, který je 193 centimetrů vysoký, váží 120 kilogramů, má rozsáhlé tetování na předloktí levé paže. Má delší hnědočerné vlasy, černé a místy prošedivělé vousy a hnědé oči. Hovoří česky.

Foto: Policie ČR

Tetování muže nalezeného v lese

Na sobě měl muž černou mikinu s kapucí, černé tričko s potiskem, černé kalhoty a černé sportovní boty. Policisté u něj našli černý batoh, baterku - takzvanou čelovku, nůž značky Bushman, cigarety, zapalovač, pouzdro s kontaktními čočkami, černé brýle a MP3 přehrávač. Kohokoli, kdo by znal totožnost nalezeného muže, prosí policisté, aby se jim ozval na tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám