Hlavní obsah

Policisté pátrají po 15leté dívce, která nabourala autem a utekla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brandýs nad Labem

Policisté pátrají po patnáctileté dívce, která nabourala autem v Brandýse nad Labem do vozu se ženou a tříletým dítětem a od nehody utekla. Při střetu nebyl nikdo zraněn, sdělila ve středu policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Foto: Policie ČR

Hledaná Eliška Drokina

Článek

Nehoda se stala v pátek odpoledne v Pražské ulici. Řidička Volkswagenu Passat se rozjížděla od pravého okraje vozovky ve směru z centra a přitom nedala přednost v jízdě vozidlu Citroën, řidička passatu pak z místa utekla.

„Policisté dalším šetřením zjistili, že patnáctiletá dívka sebrala po hádce svému příteli bez jeho vědomí klíče od jeho vozidla a než jí stihl v jejím jednání zabránit, tak nasedla do vozidla, ujela a posléze nabourala,” informovala mluvčí.

Policisté při vyšetřování zjistili, že jde o dívku, po které je už několik měsíců vyhlášeno pátrání, protože utekla z výchovného ústavu. Za neoprávněné užívání cizí věci jí hrozí vězení.

Utíká z domova

Pohřešovaná Eliška Drokina má střední postavu, blond vlasy a modré oči. Je vysoká 150 až 155 centimetrů. Má ukrajinskou národnost. Bližší informace nejsou k dispozici.

Po patnáctileté dívce, která chronicky utíká z domova, pátrají kladenští policisté. Matka ji viděla naposledy v pátek v kladenské Amálské ulici, oblečena byla do modrých džínů, černého trika s nápisem a černé bundy s kapucí. Na nohou má zelené kotníkové boty.

Policie přijme informace o obou hledaných dívkách na kterékoli služebně nebo na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám