Hlavní obsah

Spěchali na fotbal a narazili do stromu. V BMW zemřel řidič, tři děti se zranily

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Staré Město

Tragicky skončila dopravní nehoda, k níž vyjížděli záchranáři v sobotu po osmé hodině ráno. Osobní vůz BMW, který mířil na fotbalový zápas, narazil u Starého Města na Svitavsku do stromu. Řidič utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Tři děti ve věku 11, 13 a 14 let se zranily.

Foto: HZS Pardubického kraje

Osobní vůz BMW narazil u Starého Města na Svitavsku do stromu.

Článek

Jak uvedla mluvčí policie Lenka Vilímková, nehoda se stala po 8:00 na silnici II/368 mezi Moravskou Třebovou a Starým Městem.

„Jedno zraněné dítě po celou dobu komunikovalo s hasiči, ti ho umístili do hasičského vozu. Další dítě sedělo na místě spolujezdce. Třináctileté dítě museli hasiči ze zdemolovaného vozu vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Chlapec měl utrpět poranění nohy,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Následky nehody u Starého města na Svitavsku byly fatální.

Na místo přiletěly dva vrtulníky Letecké záchranné služby Hradec Králové a Brno a transportovaly dvě děti do nemocnic. Třetí zraněné dítě bylo do nemocnice převezeno sanitním vozem.

Hasiči poté odstranili následky nehody. Vrak vozidla naložili na hasičský kontejnerový automobil a převezli k expertíze na policejní stanici. Příčiny nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám