Hlavní obsah

Sotva policisté vyšetřili jednu nehodu, už se na stejném místě na D6 bouralo znovu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sotva policisté vyšetřili nehodu kamiónu, dodávky a osobního auta, vyjeli na dálnici D6 u Jenče znovu. Na stejném místě se totiž střetl motorkář s autem. Se zlomenou rukou putoval do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda motocyklu a osobního vozu na D6Video: Novinky

 
Článek

Kolize se odehrála na 5. kilometru po jedné hodině odpoledne. Na rozdíl od dopolední nehody v opačném směru na Nové Strašecí.

„Střetlo se osobní auto s motorkářem, nehoda se odehrála v místě, kde asi před dvěma hodinami bouralo několik aut. Příčiny nehody zatím neznáme,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jakub Vinčálek.

„Naše posádky na místě ošetřily muže, který při nehodě utrpěl zlomeninu horní končetiny. Následně byl transportován do motolské nemocnice," řekla Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Dopoledne ve směru na Prahu narazil řidič audi do světelné šipky silničářů. Ti na dálnici zastavili, aby označili původní nehodu kamiónu, který naboural do odstavené dodávky. Dva lidé utrpěli lehké zranění. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič audi smetl na D6 silničáře, kteří zastavili u nehodyVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám