Hlavní obsah

Dálnici D5 u Berouna ve směru na Prahu zablokovala nehoda

Beroun
Aktualizováno

Nehoda zablokovala v úterý večer provoz na plzeňské dálnici D5 u Berouna ve směru na Prahu. Kvůli střetu nákladního vozidla a dodávky byla komunikace neprůjezdná. Policie na místě vyšetřuje příčiny a veškeré okolnosti nehody, řekla mluvčí středočeské policie Markéta Johnová.

Dálnici D5 u Berouna ve směru na Prahu zablokovala nehoda Video: Novinky

 
Článek

Krátce před 19:45 byl už zprůjezdněn jeden jízdní pruh, uvedlo Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD).

Podle Johnové se vozidla střetla na 26. kilometru. „Nedošlo ke zranění osob, i když dodávka byla rozmetána,” uvedla mluvčí. Policie nyní musí nehodu zadokumentovat a až poté začne odklízení následků, dodala. Netroufla si odhadnout, kdy by mohla být dálnice zprovozněna.

Dopravu policie odklání výjezdem na exitu 28, zpět na dálnici se řidiči mohou vrátit exitem 22, uvedlo Ředitelství silnic a dálnic. To uzavírku předpokládá nejméně do 21:00.

Dálnici D5 zablokovala zhruba na 1,5 hodiny už jedna nehoda dopoledne. U Žebráku na 34. kilometru ve směru na Plzeň se střetl kamión a čtyři osobní auta. „Dva lidé utrpěli lehká zranění. Po ošetření byli převezeni do nemocnice v Hořovicích,” uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám