Hlavní obsah

V poli u Mladé Boleslavi našli mrtvého a těžce zraněného muže

Novinky, jap

Dva muže bez známek života našla náhodná kolemjdoucí v poli u Bukovna na Mladoboleslavsku. K případu, který se odehrál v neděli odpoledne, vzlétl záchranářský vrtulník. Jeden muž byl mrtvý, druhý těžce zraněný.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté na místě činuVideo: Novinky

 
Článek

"Přijali jsme oznámení od náhodné kolemjdoucí. Dva muži leželi u polní cesty, přičemž jeden byl mrtvý a druhý těžce zraněný," řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Policisté okolí místa uzavřeli. Těla ležela u polní asfaltové cesty, kterou většinou využívají cyklisté nebo místní obyvatelé. Ti Novinkám řekli, že cesta není nijak frekventovaná.

"Na místo vzlétl vrtulník letecké záchranné služby a vyjely pozemní posádky, včetně posádky s lékařem. Ten u jednoho z mužů konstatoval smrt, u druhého pak středně těžká poranění v oblasti hlavy. Po zaléčení byl tento pacient letecky transportován do Ústřední vojenské nemocnice," sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Případem se okamžitě začali zabývat kriminalisté, kteří nyní musí zjistit nejen totožnost obou mužů, ale především to, jak se celá událost odehrála. Je možné, že je například srazilo auto, ale vyloučit nelze ani jiné cizí zavinění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám