Hlavní obsah

Dívky se v Brně popraly kvůli muži přímo před policejní kamerou

Právo, Miroslav Homola
Brno

O značný rozruch se před budovou policejního oddělení v Brně-Králově Poli postaraly dvě ženy. Pod dohledem policejních kamer se totiž popraly. Škrábance, kousance, kopance i rány pěstí si rozvášněné a opilé mladé ženy zřejmě udělovaly kvůli muži.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívky se porvaly kvůli mužiVideo: Policie ČR

 
Článek

„Dozorčí, který měl noční službu, si náhle na záznamu z kamery namířené přímo na vchod do služebny všiml, jak přímo do záběru spadly dvě ženy, které se rvaly. Policista ihned vyběhl ven a dámy od sebe odtrhl. Devatenáctiletá agresorka ovšem okamžitě opětovně uchopila dvaadvacetiletou dívku za vlasy a bouchla její hlavou o zeď. Policista byl nucen použít donucovací prostředky a útočnici zpacifikovat,“ uvedla k „dámské rvačce“ policejní mluvčí Andrea Straková.

Podnapilé ženy tak skončily na služebně, aby své jednání vysvětlily. Ani v prostorách obvodního oddělení se však mladší dívka neuklidnila, stavěla se proti policistům, odstrkovala je, vyhrožovala jim a neustále se snažila z místa odejít.

„Nakonec skončila s výsledkem dechové zkoušky přes dvě promile alkoholu v policejní cele k vystřízlivění. Podle zjištěných informací se slečny nepohodly patrně kvůli muži na nedaleké diskotéce a jejich spor vyústil až ve fyzické napadení. Mladší žena se tak bude zřejmě zodpovídat z přestupku proti občanskému soužití,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám