Hlavní obsah

Dělníci spěchali s kolegou do nemocnice. V autě dostal infarkt a zemřel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Stavebního dělníka postihly v pondělí odpoledne na stavbě v Praze 5 zdravotní potíže. Jeho kolegové ho naložili do auta a zamířili s ním do nemocnice, cestou muž ale zkolaboval a zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž v Praze zkolaboval v autě a zemřelVideo: Novinky

 
Článek

Stavebního dělníka na stavbě poblíž Jeremiášovy ulice postihly zdravotní potíže, vše přitom nasvědčovalo tomu, že dostal infarkt. Jeho kolegové ho naložili do auta a zamířili k nejbližší nemocnici, která se nachází v Motole. Cestou do nemocnice ale dělník zkolaboval a kolegové mu tak museli přivolat záchranku.

"Vyjížděli jsme k muži, který jevil příznaky srdečních potíží. Kolaps jej postihl v osobním voze a po příjezdu posádek záchranné služby již pacient nejevil známky života," řekla Novinkám mluvčí pražských záchranářů Jiřina Ernestová.

Záchranáři se muže pokoušeli oživit, to se však ani po několika desítkách minut nepodařilo. „Vitální funkce se u pacienta nepodařilo obnovit a lékař u něj musel konstatovat smrt," doplnila Ernestová.

Na místo poté dorazili policisté, kteří prověřují okolnosti mužova úmrtí. „Oznámení o kolapsu muže jsme přijali krátce před půl druhou odpoledne od záchranářů. Úmrtí muže na místě řeší policisté," sdělil policejní mluvčí Jan Daněk s tím, že příčinou smrti byl pravděpodobně infarkt.

Přesné okolnosti úmrtí by měla policistům potvrdit pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám