Hlavní obsah

Ženu ve sběrně nikdo nezabil, byla na večírku a nešťastně upadla

Právo,
Náchod

Kriminalisté od sobotního rána prověřovali úmrtí 48leté ženy ve sběrných surovinách v České Skalici na Náchodsku. Její tělo objevili svědci a podle prvních zpráv nebylo vyloučené, že zemřela násilnou smrtí. Jak následně ukázala pitva, žena zemřela na následky pádu a úderu do hlavy, který si způsobila sama.

Foto: Policie ČR

Policie na místě nálezu mrtvé ženy

Článek

„Kriminalisté zahájili vyšetřování, ovšem po provedení všech nezbytných úkonů, včetně ohledání místa události, vyhodnocení stop, kamerových záznamů, výslechu svědků, a zejména ze závěrů nařízené pitvy zjistili, že na smrti ženy neměla podíl žádná další osoba,“ ujistila královéhradecká krajská policejní mluvčí Ivana Ježková.

„V objektu sběrných surovin se zúčastnila firemního večírku a při jejím pádu sehrál s největší pravděpodobností významnou roli alkohol. K objasnění nešťastné události přispěla i výpověď muže, kterého policisté ráno hledali jako důležitého svědka,“ dodala Ježková s tím, že to byl právě on, který ženu nalezl bez známek života.

„To oznámil nadřízenému a on pak kontaktoval policii. Muž nepovažoval za nutné v objektu dál zůstávat a odešel,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Související články

Ve sběrně na Náchodsku našli mrtvou ženu

Královéhradečtí kriminalisté vyšetřují od sobotního rána nález mrtvé 48leté ženy ve sběrných surovinách na Náchodsku. Policie zatím nevyloučila, že žena...

Výběr článků

Načítám