Hlavní obsah

Nehoda tří auta zastavila dálnici D1

Novinky, jap
Praha
Aktualizováno

Na 14. kilometru dálnice D1 se v pondělí odpoledne střetla tři osobní vozidla. Jedno z nich vyletělo po nehodě z dálnice, nabouralo do billboardu a skončilo ve křoví.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto nabouralo po nehodě na D1 do billboarduVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala ve směru na Prahu. Dva vozy zůstaly po střetu v levém jízdním pruhu na dálnici, Ve třetím voze, který skončil mimo dálnici, zůstal zaklíněný řidič.

"Říčanští hasiči vyprostili řidiče, kterého předali do péče záchranářům. Dálnice byla směrem na Prahu na více než hodinu zcela uzavřena," řekl Novinkám mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Kvůli uzavírce dálnice se ve směru na Prahu utvořila několikakilometrová kolona. Ta dosahovala nejméně na 21. kilometr. Na místě nehody přistál vrtulník letecké záchranky.

"Po prvotním ošetření byl jeden pacient letecky transportován s vážným zraněním do vinohradské nemocnice. Další dva lidé utrpěli zranění lehká, kdy jeden z nich byl ošetřen na místě. Druhý lehce zraněný pacient byl převezen pozemní posádkou do nemocnice," sdělila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Krátce před půl pátou odpoledne zprůjezdnili policisté jeden ze tří jízdních pruhů. Kolona se tak začala pomalu rozjíždět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám