Hlavní obsah

Motorkáři vyjeli a záchranka měla o práci postaráno

• Aktualizováno

V sobotu se na silnicích objevila spousta motorek a hned čtyři motorkáři nabourali. Dva se srazili, dva bourali do auta. U prvních dvou nehod zasahoval vrtulník záchranné služby, řekla policejní mluvčí Michaela Nováková.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda motorkáře v Praze Video: Novinky

 
Článek

První nehoda se stala před 15:00 u Němčic. „Střetli se tam dva motocyklisté jedoucí proti sobě. Měli by tam být zranění, na místo letěl vrtulník,” uvedla mluvčí.

Další kolize se podle ní stala asi pět minut poté na silnici I/38 u hradecké dálnice D11. Podle Novákové se tam srazil motorkář s osobním autem. „Letěl tam také vrtulník, ale podrobnosti zatím nevím, ” uvedla mluvčí.

Vážná zranění utrpěl v sobotu večer motorkář, který se v Praze střetl s osobním automobilem. Nehoda se stala na křižovatce ulic Jana Želivského a Vinohradská.

„Došlo zde ke střetu osobního vozidla s motocyklem. Řidič motocyklu utrpěl při nehodě zranění,” řekla Novinkám pražská policejní mluvčí Iveta Martínková. Záchranáři převezli zraněného motorkáře do vinohradské nemocnice. Při střetu utrpěl mnohačetná poranění.

„Okolnosti nehody vyšetřují policisté z Oddělení dopravních nehod,” dodala Martínková.

Reklama

Výběr článků

Načítám