Hlavní obsah

Kriminalisté zadrželi dvě osoby v souvislosti s vraždou v Davli u Prahy

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Davle
Aktualizováno

Kriminalisté v úterý zadrželi dva lidi kvůli vraždě muže v Davli u Prahy. Ubodaného člověka našli lidé v pondělí večer na ulici, policisté následně zorganizovali v okolí rozsáhlou pátrací akci.

BEZ KOMENTÁŘE: Nedaleko Prahy někdo na ulici ubodal mužeVideo: Novinky

 
Článek

„Mohu potvrdit, že policie v úterý zadržela dvě osoby v souvislosti s případem z Davle,” řekl Novinkám mluvčí policie Jakub Vinčálek. Bližší informace zatím nemohl poskytnout.

Policisté společně se záchranáři vyjeli v pondělí večer na břeh Vltavy, nedaleko Davle na Praze-západ. Na ulici tam ležel vážně zraněný muž s bodným poraněním.

„Naše posádka byla na místě během několika minut. Záchranáři ihned zahájili resuscitaci, ve které pokračovali půl hodiny. Bohužel bez úspěchu,” sdělil Novinkám na místě inspektor provozu záchranné služby ASČR Radek Benda.

Přivolaní kriminalisté postavili na místě činu speciální stan a začali zajišťovat potřebné stopy. Několik policejních hlídek, společně se dvěma psovody, prohledávalo široké okolí. Na autobusové zastávce v centru Davle i na nedaleké lávce pro pěší našli policisté stopy krve.

„Vyjížděli jsme k pobodanému muži, v jehož případě byla resuscitace neúspěšná,” řekl Novinkám ještě v noci policejní mluvčí Pavel Truxa.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, po pachateli pátral i policejní vrtulník s termovizí. Svým středočeským kolegům navíc pomáhali i policisté z Prahy. Ti hledali vraha na území metropole.

Mužovou smrtí se nadále zabývají středočeští kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám