Hlavní obsah

Policie v pražských Štěrboholích zadržela zabarikádovaného ozbrojeného muže

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V Praze v Štěrboholích v ulici Pod Valem se v pondělí večer zabarikádoval ozbrojený muž. Policie měla na místě zásahovou jednotku, po krátkém vyjednávání se muž vzdal a policie ho zadržela, řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

BEZ KOMENTÁŘE: Ke střílejícímu muži musela vyjet zásahová jednotkaVideo: Novinky

 
Článek

"Na tísňové lince jsme přijali oznámení, ve kterém se uvádělo, že muž ze sousedství střílí při hádce po své přítelkyni," řekl Novinkám Daněk.

Do ulice K Valu proto vyjely nejen nejbližší policejní hlídky, ale především zásahová jednotka s vyjednavačem. Policisté v neprůstřelných vestách uzavřeli okolní ulice, k domu dorazili záchranáři.

"Dotyčné ženě se podařilo utéct. Muž se posléze v domě zabarikádoval, policisté s ním proto vyjednávali po telefonu. Po krátkém vyjednávání se muž vzdal policistům ze zásahové jednotky," doplnil Daněk.

Ženu na místě prohlédli záchranáři. V jejich péči pak skončil i samotný muž. Jeho dům budou ve večerních hodinách prohledávat kriminalisté.

Policejní mluvčí zatím neměl k dispozici podrobné informace o tom, co přesně konfliktu předcházelo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám