Hlavní obsah

Násilník ve Zlíně zmlátil ženu, protože stála autem na žluté čáře

Právo, jr
Zlín

Pěstí do obličeje mlátil jako smyslů zbavený třiatřicetiletou ženu dvaačtyřicetiletý surovec, kterého rozčililo, že jako řidička zastavila v centru Zlína u žluté podélné čáry a nereagovala na jeho upozornění, že tam s vozidlem nemá stát. Dokonce jí ještě svíral krk tak silně, že žena utrpěla zranění, se kterým se léčila několik týdnů.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál v říjnu, policie o něm informovala ve středu po obvinění útočníka.

„Žena přijela k poliklinice, kde u chodníku zastavila a čekala na svou kolegyni, které chtěla předat obálku a zase odjet. K jejímu vozu přišel cizí muž a přes zavřené okýnko na ni gestikuloval a tvrdil, že špatně stojí. Žena si ho nevšímala. Muž pořád dokola opakoval, že tam nesmí stát. Řidička ho požádala, aby jí dal pokoj, a dívala se jinam,“ informovala mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

V dalších okamžicích už šlo řidičce o zdraví. „Muž se po několika minutách rozčilil natolik, že ženu vytáhl z auta, udeřil ji několikrát pěstí do obličeje a držel ji v pevném sevření kolem krku až do doby, než jiná paní zavolala policisty. Vyděšené a překvapené řidičce způsobil zranění krku, se kterým se léčila několik týdnů,“ dodala mluvčí.

Policie obvinila dvaačtyřicetiletého muže z Otrokovic z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě uznání viny a odsouzení hrozí dosud netrestanému muži až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám