Hlavní obsah

Zlodějky se na parkovišti ve Zlíně popraly s prodavačem

– Zlín
Právo, jr

Kousáním a škrábanci si chtěly pomoci dvě zlodějky, když je s ukradenou teplákovou soupravou zadržel prodavač v prodejně sportovních potřeb ve Zlíně-Malenovicích. Při potyčce prodavač nakonec přetahovanou o tašku vyhrál. Celý incident zaznamenala kamera, na jejímž záznamu lze vidět boj prodavače se zlodějkami.

BEZ KOMENTÁŘE: Zlodějky se popraly na parkovišti s prodavačemVideo: Policie ČR

 
Článek

„K případu došlo v sobotu 5. března odpoledne. Dvě ženy vešly do prodejny se sportovním zbožím, kde si vyhlédly několik kusů vystavených oděvů. Svým chováním a vzhledem upoutaly pozornost zaměstnanců prodejny, kteří si všimli, že při návratu z kabinky se zvětšil objem kabelky jedné z nich a že nevrátily na věšák teplákovou soupravu, se kterou do kabinky odcházely,“ řekla mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

„Jeden ze zaměstnanců ženy oslovil a chtěl se do kabelky podívat. Žena odmítla a začala se s ním o tašku přetahovat. Po chvíli jí začala pomáhat i druhá žena. Muže při přetahování o tašku kousaly do rukou a škrábaly na krku. Po chvíli zavazadlo pustily, nasedly do modrého vozu s olomouckou registrační značkou, v němž seděli dva muži, a společně s nimi odjely,“ popsala událost Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Zlodějky se pustily do potyčky s prodavačem ve Zlíně.

Zlínští policisté mají důvod se domnívat, že ukradeného zboží uvízlo v rukou zlodějského dua více. „Žádáme všechny, kteří zlodějky na fotografii nebo záznamu poznají, aby zavolali na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí.

Ženy jsou podezřelé z trestného činu krádeže spáchaného ve spolupachatelství a trestného činu výtržnictví. Pokud dojde k odsouzení, hrozí oběma trest odnětí svobody na dobu až dvou let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám